HAMURPET İMAM HATİP ORTAOKULU

Vizyon: Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı,Dünyaya uyumlu,Sorunlara çözüm getiren,Girişken,Yurtsever,Yüksek donanımlı,Üretken,Ahlaklı,Dinamik,Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

Misyon: Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş,Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken,Yaratıcı,Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş,Teknoloji destekli,Yabancı dil ağırlıklı veDünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 14:40
Isınma: KALORİFER SİSTEMİ
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Servis Bilgisi: OKUL TAŞIMALI SİSTEM BİR OKULDUR. ÖĞRENCİLER 11 KÖYDEN TAŞIMA YOLUYLA GELMEKTEDİR. ÖĞRETMENLER İÇİN İSE MERKEZLERE GİDİŞ-GELİŞ İÇİN HAFTAİÇİ KÖY SERVİSLERİ BULUNMAKTADIR.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://hamurpetimamhatiportaokulu.meb.k12.tr

Adres - Yurttutan Köyü Toklu Mezrası No01 Varto MUŞ

Yerleşim Yeri - YURTTUTAN KÖYÜ TOKLU MEZRASI NO:01 VARTO MUŞ

Adres - Yurttutan Köyü Toklu Mezrası No01 Varto MUŞ

Ulaşım HAFTAİÇİ KÖY SERVİSLERİ İLE İL VE İLÇEYE ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 90 İLÇE MERKEZİNE 50 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR